Новини

У природи й кухні України з’явилися нові туристичні проморолики

У мережі з'явилися два промоційні відеоролики, присвячені туристичному потенціалу України. Роботи опублікувало Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Одне з відео присвячене природним заповідникам та екологічному туризму, а друге – гастрономії. Обидва – тривалістю одна хвилина.

"Екотуризм – шалено популярний в світі. Багато хто долучає себе до цього сучасного руху. Але, як кажемо ми в Мінекономрозвитку, хто не подорожував українськими заповідними зонами, насправді, не знає, що це таке. Унікальні природні багатства, мальовничі річки, густі тисячолітні ліси та могутні гори – лише частина всього того, що ми можемо показати. Для цього ми створили відео "Ukraine open for tourism", щоб ближче познайомити українців та наших потенційних гостей з тим, чим багата наша країна", – йдеться в описі до першого відео.

Другий ролик демонструє процес приготування та подачі найвідоміших страв української кухні, як-от борщ, котлета по-київськи, а також інших популярних в Україні інтернаціональних страв.

"Вареники, борщ чи, може, щось із ф'южн? Українська кухня – багата на традиції, але, водночас, не відстає від світових трендів: ресторани високої кухні, фестивалі вуличної їжі та ще багато чого. Українські страви разом з традиційною гостинністю та вмінням приймати гостей – справжня туристична "фішка". Тож бельгійські вафлі та баварські сосиски, начувайтеся!", – прокоментували у МЕРТ друге відео.

У міністерстві зазначають, що використовуватимуть ці відео для промоції України в місцях, де часто бувають туристи чи просто збирається велика кількість людей, як-от аеропорти, потяги "Iнтерсіті" й інші публічні місця.

Свіжі дописи

  • Новини

Зеленський: Готуємо зустрічі та документи, які точно стануть новинами за найближчі тижні

Україна готує зустрічі та документи, які стануть новинами за найближчі тижні - це й нові… Читати більше

Tuesday May 7th, 2024
  • Новини

Росіяни вивели в Чорне море підводний човен із “Калібрами”: ЗСУ попереджають про високий рівень ракетної загрози

Росіяни сьогодні, 7 травня, вивели в море підводний човен із "Калібрами". Однак куди саме окупант… Читати більше

Tuesday May 7th, 2024
  • Новини

Вперше в Україні: медзаклад на Хмельниччині почав продавати електроенергію, вироблену на власних сонячних панелях

Хмельницький лікувально-діагностичний центр почав продавати електроенергію, що виробляється за допомогою сонячних панелей, встановлених на даху… Читати більше

Tuesday May 7th, 2024
  • Новини

Часів Яр: бійці Kraken показали відео оборони міста від атак окупантів

Спеціальний підрозділ Головного управління розвідки Kraken розповів про те, як відбувається оборона міста Часів Яр… Читати більше

Tuesday May 7th, 2024
  • Новини

Кіберфахівцям ГУР вдалося вивести з ладу російські онлайн-сервіси компанії 1С, – джерела

Кіберфахівцям Головного управління розвідки Міноборони України (ГУР) вдалося вивести з ладу російські онлайн-сервіси компанії 1С. Про це… Читати більше

Tuesday May 7th, 2024
  • Новини

Офіційний канал застосунку Дія з’явився у WhatsApp

У месенджері WhatsApp з'явився офіційний канал застосунку "Дія". Про це повідомляє пресслужба застосунку, пише Рубрика. "Дія у… Читати більше

Tuesday May 7th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.