fbpx
Сьогодні
09:48 06 Кві 2018

Росія планує депортувати в Україну бойовика, який воював на Донбасі

Фото e-news.su

Московський обласний суд ухвалив рішення депортувати в Україну бойовика терористичної організації "ДНР", який в 2014 році воював у Слов'янську.

Про це повідомляють журналісти "Радіо Свобода".

Микола Трегуб, бойовик, про якого йде мова, народився в 1989 році в Жмеринці Вінницької області.

У 2014 році Трегуб приєднався до терористичних організацій, які перебували в Слов'янську. Воював в угрупованні "Спарта" під командуванням "Мотороли", отримав поранення в Донецькому аеропорту. Після цього виїхав в Росію.

Зараз його дані знаходяться на сайті "Миротворець". 

Як повідомляється на сайті, причиною, з якої Московський обласний суд ухвалив рішення залишити в силі постанову про депортацію Миколи Трегуба стало порушення ним міграційного законодавства Росії.

Однак, в Україні ставлять під сумнів той факт, що бойовика повернуть в Україну.

Ми вітаємо такі рішення російських судів, чекаємо якнайшвидшого повернення якомога більшої кількості українських громадян, які вчинили злочини проти України. Тут їх чекає справедливий суд. Такі рішення і раніше виносилися російськими судами перших інстанцій. Але потім представники спільноти українських терористів і бойовиків, які окопалися в Росії, влаштовували акції, і апеляційні суди такі рішення скасовували. На сьогодні за Миколою Трегуб рішення прийнято поки тільки судом першої інстанції. Воно повинно бути підтверджено апеляційним, і ми б хотіли, щоб це було системою

Антон Геращенко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: