fbpx
Сьогодні
15:41 05 Кві 2018

Савченко пройшла психофізіологічну експертизу

Фото 24tv.ua

Нардеп Надія Савченко, яка нині перебуває в СІЗО через підозру в спробі держперевороту, пройшла перевірку психологічного та фізичного стану.

У Київському науково-дослідного інституті судових експертиз відбулася психофізіологічна експертиза стану нардепа Надії Савченко. Натомість допит із застосуванням поліграфа, на якому наполягала сторона обвинувачення, не відбувся, повідомляє 112 канал.

Адвокати підозрюваної заявили, що їм не дали ознайомитись з матеріалами справи. Тому від проходження поліграфа Савченко відмовилася. Вона лише поспілкувалася з психологом.

Що ж до психологічного стану нардепа, за словами адвокатів, Савченко тверезо мислить , проте фізично змарніла та схудла.

Раніше затримана заявляла, що готова публічно пройти поліграф, щоб довести свою невинуватість.

Нагадаємо, Генпрокуратура та СБУ підозрюють Надію Савченко в підготовці серії терактів з метою захоплення державної влади в Україні. Нібито нардеп діяла у змові з керівником "Офіцерського корпусу" Володимиром Рубаном та готувала серію нападів на вищих посадових осіб держави. 22 березня її позбавили депутатської недоторканості та арештували. 23 березня суд відправив Савченко в СІЗО на 2 місяці без права застави. На знак протесту колишня бранка Кремля оголосила голодування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: