fbpx
Сьогодні
17:31 04 Кві 2018

Уже 40 років Білий дім літає тільки на літаках Сікорського

Фото nv.ua

Починаючи з президента Ейзенхауера, Білий дім вже 40 років літає тільки на літаках Сікорського.

Про це в ексклюзивному інтерв'ю для «Рубрика» розповів Сергій Сікорський, син видатного авіаконструктора Ігоря Сікорського, консультант всесвітньо відомої компанії Sikorsky Aircraft.

Звичайно, дуже позитивно і цікаво це для нас. Зараз Білий дім готує нове замовлення, щоб останні моделі літаків «Sikorsky» вступили в його ескадру. Якщо все складеться, ми будемо виконувати замовлення ще 10-20 років

Сергій Сікорський

За його словами, сьогодні приблизно половина замовлень Sikorsky Aircraft складають різні цивільні вертольотні  лінії, а друга – доводиться на військові замовлення – армійські вертольоти, знамениті вертольоти black hawk і, звичайно, ціла колекція нових машин, деякі з яких ми вже випускаємо в цивільну авіацію. Наприклад, «S-76» на 12 пасажирів, і це дуже вдала машина, яка добре продається.

«Зараз проводимо дослідницькі програми нового потужного вертольота, який коли-небудь був побудований в Америці. Це буде машина з злітною вагою приблизно в 40-45 тонн. Тобто це вже гігант», – розповів Сікорський.

Нагадаємо, що Сергій Сікорський з нагоди присвоєння київському аеропорту імені його батька дав ексклюзивне інтерв'ю для «Рубрика», в якому розповів про якості характеру і продовження справи винахідника вертольота.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: