fbpx
Сьогодні
09:25 04 Кві 2018

Стрілянина в штаб-квартирі YouTube: нападниця поранила 3 людей і застрелилася

Фото: REUTERS

У вівторок близько опівночі за київським часом у штаб-квартирі компанії YouTube, що в Каліфорнії, сталася стрілянина з жертвами.

Жінка заскочила до приміщення з пістолетом у руках та відкрила вогонь по співробітниках компанії, а потім застрелила себе, повідомляє Reuters.

Жертвами нападниці стали троє осіб: 36-річний чоловік у критичному стані був доставлений до лікарні, серйозні поранення отримала 32-річна жінка, легкі травми у жінки 26 років.

Очевидці події стверджують, що люди у паніці вибігали на вулицю, частина офісних робітників сховалася у приміщенні, решта була евакуйована поліцейськими, що одразу прибули за викликом.

Першим про надзвичайну події повідомив співробітник компанії Тод Шерман. «Я спочатку подумав, що це був землетрус. Почув гуркіт по підлозі і як бігли люди. Я подивився униз і побачив кров на підлозі і сходах. Ми поспішили до виходу і мені хтось сказав, що в приміщенні людина зі зброєю», – написав він.

https://twitter.com/tdd/status/981262644974776321

Нападницею виявилася дівчиною одного з працівників компанії. За даними ЗМІ, їй від 35 до 40 років. Деякі медіа називаюсь її ім'я – Насім Наджафі Агдам. Напад вона вчинила через домашню сварку з коханим.
Поліція стверджує, що ця подія не має стосунку до тероризму. Президент США Дональд Трамп повідомив у Twitter, що був поінформований про те, що сталося.

«Наші думки та молитви з усіма учасниками. Дякую нашим феноменальним правоохоронцям та першим очевидцям, які зараз перебувають на місці події», – написав він.

На що виконавчий директор Twitter Джек Дорсі відповів: «Ми не можемо продовжувати реагувати на це, думаючи і молячись, що подібне не станеться знову в наших школах, на роботі або громадських місцях».

Нагадаємо, місяць тому відеохостинг YouTube, що належить корпорації Google, повідомив про нові редакційну політику. Відео, що пропагує продаж зброї або комплектуючих до неї, а також навчальні ролики з виготовлення зброї, будуть блокуватися та видалятися з хостингу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: