fbpx
Сьогодні
12:18 03 Кві 2018

Рада затягує вирішення питання з е-декларуванням для антикорупціонерів

Сьогодні депутати Верховної Ради України мають розглянути два законопроекти про відміну декларування для громадських активістів.

При цьому парламентський комітет з питань запобігання і протидії корупції не розглянув законопроекти щодо відміни декларування для громадських активістів перед засіданням Верховної Ради, передає Громадське.

Комітет не зібрався через відсутність кворуму.

Для початку засідання не вистачило одного члена комітету, а саме — в.о. голови Юрія Савчука.

Наступне планове засідання відбудеться завтра, тому комітет зможе розглянути це питання лише 4 квітня.

У зв'язку з цим голова Верховної Ради Андрій Парубій доручив парламентському комітету з питань протидії корупції провести екстрене засідання щодо розгляду двох законопроектів про відміну декларування для громадських активістів.

Про це він заявив під час ранкового пленарного засідання ВР, передає УП.

"Першими питання будемо розглядати питання про відміну електронного декларування для членів громадських організацій та іноземців. Прошу фракції максимально змобілізувати депутатів, а комітет прошу прокоментувати чи був зранку кворум і, якщо ні, провести засідання просто тут, у залі, і дати будь-який висновок", – сказав Парубій.

Він зазначив, що члени антикорупційного комітету мають провести екстрене засідання просто у залі парламенту під час виступів від фракцій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: