fbpx
Сьогодні
17:51 30 Бер 2018

Корупція підриває довіру іноземних інвесторів до України, - посол Франції

Фото сomments.ua

Французькі компанії, які працюють в Україні, час від часу стикаються з корупцією, і це підриває довіру іноземних інвесторів до України.

Про це розповіла надзвичайний і повноважний посол Франції в Україні Ізабель Дюмон в інтерв'ю ведучій телеканалу 1+1 Наталії Мосейчук.

"Є приклади, коли наші компанії стикаються з проявами хабарництва, дуже стурбовані цим, розповідають і посольству, і бізнес-омбудсмену. Це проблема, з якою ми змушені стикатися щодня, спільно, до речі, з представниками української влади. Не можна сказати, що українська влада не допомагає цій роботі. Є в складі українського керівництва люди, які прекрасно розуміють, намагаються сприяти, бо усвідомлюють, що без довіри і не буде тих інвестицій, які так потрібні всім", – сказала вона.

Дюмон також зазначила, що були випадки, коли французькі компанії ставали жертвами рейдерських атак.

"Українській владі ці факти відомі, вони навіть не заперечують їх існування. І коли відбувається такий рейд проти якоїсь компанії, а суддя стає на бік цих рейдерів, ви розумієте наслідки в плані довіри з боку іноземних інвесторів до України?", – каже посол.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: