fbpx
Сьогодні
23:21 30 Бер 2018

Голова Миколаївської ОДА відсторонений від посади

Фото snigurivka-rda.gov.ua

Голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко відсторонений від посади.

Про це повідомив керівник Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації президента України Андрій Жигулін, повідомляє РБК-Україна.

"Зараз голова Миколаївської ОДА Савченко відсторонений. У випадку, якщо слідство доведе вину, він буде звільнений", – заявив Жигулін.

Нагадаємо, 18 березня 2018 року в Миколаєві у власному помешканні з пістолету Макарова застрелився 29-річний колишній військовий льотчик, в. о. голови Миколаївського аеропорту Владислав Волошин.

19 березня на сайті президента України з'явилася петиція за відставку голови Миколаївської облдержадміністрації Олексія Савченка.

20 березня під стінами Миколаївської облдержадміністрації близько сотні людей вимагали відставки глави ОДА Олексія Савченка. Учасники акції заявили, що у загибелі військового льотчика Владислава Волошина винні чиновники ОДА, котрі чинили тиск на нього.

Слідчі розглядають п'ять версій у справі про вчинення самогубства виконуючим обов'язки керівника Миколаївського аеропорту, учасником АТО Владиславом Волошиним.

30 березня очільник Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко зареєстрував заяву до президента, у якій просить про відсторонення від посади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: