fbpx
Сьогодні
19:42 29 Бер 2018

У Vodafone назвали міста, які першими отримають 4G

Мобільний оператор компанія Vodafone Україна планує до квітня запустити 4G-зв'язок у 20 містах України.

Про це заявила СЕО оператора Ольга Устинова, передає Інтерфакс-Україна.

4G-зв'язок запустять у діапазоні 2600МГц. Устинова наголосила, що зв'язок четвертого покоління буде запускатися поступово. Перший запуск технології охопить такі міста: Київ, три міста Київської області (Бориспіль, Вишневе, Чабани), Дніпро, Павлоград (Дніпропетровська обл.), Харків, Куп'янськ (Харківська обл.), Запоріжжя. Енергодар (Запорізька обл.), Львів, Полтава, Суми, Івано-Франківськ, Чернівці, Новоселиця (Чернівецька обл.), Луцьк, Кропивницький, Одеса, Херсон.

Крім того, до липня 4G-мережу буде запущено в 28 містах. Зазначається, що до запущених раніше додадуться Бровари, Ірпінь (Київська обл.) Ліманка (Одеської обл.), Бердянськ (Запорізька обл.) Ужгород, Мукачево (Закарпатської обл.), Паляниця і Яремче (Івано-Франківської обл.).

У компанії також заявили, що більш ніж 30% абонентів готові до використання 4G-зв'язку, а середнє споживання трафіку на абонента в мережі оператора становить 4 Гб. Очікується, що з впровадженням технології зв'язку четвертого покоління, споживаний трафік зросте в два рази.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: