fbpx
Сьогодні
09:14 29 Бер 2018

Офіційно: Скрипаля та його доньку отруїли в їхньому будинку

Колишнього розвідника Сергія Скрипаля та його доньку Юлію отруїли нервово-паралітичною речовиною в їхньому будинку в Солсбері.

Про це повідомляє прес-служба британської поліції.

Детективи вважають, що Скрипалі уперше піддалися впливу отруйної речовини у себе вдома. Найбільшу її концентрацію знайшли біля вхідних дверей будинку.

"Наразі у розслідуванні ми вважаємо, що Скрипалі спочатку вступили в контакт з нервово-паралітичною речовиною біля своїх вхідних дверей. Тому ми зосереджуємо більшу частину наших зусиль на цьому місці та довкола", — сказав провідний координатор у справах боротьби з тероризмом Дін Хейдон.

Він додав, що у справі Скрипаля продовжують працювати 250 детективів разом з іншими експертами та партнерами.

Співробітники поліції також продовжують проглядати понад 5 тисяч годин відеозаписів з камер спостереження для розслідування отруєння.

Нагадаємо, 5 березня у британському місті Солсбері колишньому російському розвіднику Сергію Скрипалю та його дочці стало погано в торговельному центрі, після чого його госпіталізували з серйозним отруєнням невідомою речовиною. Прем'єр-міністр Великої Британії оголосила про висилання з країни 23 російських дипломатів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: