fbpx
Сьогодні
12:29 29 Бер 2018

Google Maps "вивчив" українську мову

Google Maps після оновлення отримав підтримку 39 нових мов, в тому числі й української.

Про нововведення повідомив менеджер програм Google Атсуко Ямагамі в офіційному блозі компанії.

"Чотирнадцять років тому Google Maps виглядали зовсім по-іншому і були тільки англійською. Тепер понад 1 мільярд людей використовують Карти Google, щоб відкрити нові місця, знайти кращі маршрути для водіння, їзди на велосипеді та пішохідні маршрути, і зробити щось в реальному світі ", – написав Атсуко Ямагамі.

Крім української застосунок навчили наступним мовам: африкаанс, албанська, амхарська, вірменська, азербайджанська, боснійська, бірманська, хорватська, чеська, датська, естонська, філіппінська, фінська, грузинська, іврит, ісландська, індонезійська, казахська, кхмерська, киргизька, лаоська, латиська, литовська, македонська, малайська, монгольська, норвезька, персидська, румунська, сербська, словацька, словенська, суахілі, шведська, турецька, узбецька, в'єтнамська і зулу.

За словами Ямага, цьома 39 мовами "розмовляють приблизно 1,25 мільярда осіб по всьому світу". Насамперед цей показник пов'язаний з носіями індонезійської, філіппінської і малайської мов.

Google Maps – набір застосунків, побудованих на основі безкоштовного картографічного сервісу та технології, що надаються компанією Google. Створено в 2005 році. Сервіс являє собою карту та супутникові знімки планети Земля. Для багатьох регіонів доступні високодеталізовані аерофотознімки. Матеріали доступні для персонального некомерційного використання. У організаціях матеріали доступні лише для внутрішнього використання і не можуть поширюватися в комерційних цілях.

Оновлені Карти Google можна завантажити за посиланням: Android, iOS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: