fbpx
Сьогодні
12:51 25 Бер 2018

Забули про "літній час": бойовики почати пропускати через КПВВ на годину пізніше

Фото dpsu.gov.ua

Найманці псевдореспублік почали пропускні операції на лінії розмежування на годину пізніше, не змінивши графік своєї роботи. Про це повідомили у прес-службі ДПСУ.

"На лінії розмежування в межах Донецької та Луганської областей підрозділи Держприкордонслужби вчасно розпочали роботу щодо пропуску осіб та транспортних засобів в контрольних пунктах в'їзду-виїзду. Але прикордонникам стало відомо від подорожуючих, що найманці псевдореспублік графік своєї роботи не змінили та почали пропускні операції на годину пізніше", – повідомили прикордонники.

У ДПСУ також відзначили, що на даний час накопичень транспортних засобів перед КПВВ вдалось уникнути, скоріш за все, через те, що сьогодні вихідний день.

Разом з цим Держприкордонслужба просить врахувати громадян цю інформацію для планування поїздок, тому що такі ж саме труднощі можуть виникнути ввечері перед закриттям КПВВ, а особливо з початком нового робочого тижня.

"Держприкордонслужба буде відслідковувати ситуацію та обов'язково повідомляти громадськість на своїх інформаційних ресурсах", – повідомили у прес-службі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: