fbpx
Сьогодні
Фото 22:31 02 Січ 2019

У Слов’янську над міською радою вперше підняли червоно-чорний прапор

1 січня 2019 року у Слов'янську до 110-річниці з дня народження провідника ОУН Степана Бандери над міською радою вперше замайорив червоно-чорний прапор.

Перед початком традиційного щорічного смолоскипного ходу до дня народження Степана Бандери, слов'янські свободівці разом з патріотичними мешканцями міста поруч з державним стягом підняли революційний прапор ОУН.

«Поруч з державними прапорами біля адмінбудівлі ми помітили пусте місце. Мабуть, це міська рада готувалась до сьогоднішньої події, тому ми не впустили можливості нарешті підняти червоно-чорний прапор над міською радою. Знаю, що зовсім скоро цю прокремлівську владу колишніх регіоналів замінять націоналісти, адже тільки під їх керівництвом українці зможуть бути господарями на своїй власній землі», – зазначив очільник «свободівців» Слов'янська Сергій Лілеєв.

«Сподіваюся, що червоно-чорний стяг завжди буде поряд з державним. Він буде вказувати тим, хто поглядає на нього з вікна -– треба думати про те, що вони роблять. Бо ті повстанці, які боролися під цим прапором, завжди дивляться на вас і суд обов'язково буде і буде він справедливим. Дай Боже всім нам прожити життя так, щоб нашим дітям, онукам і правнукам ніколи не було за нас соромно. А ми зробимо все задля відродження української нації», – наголосила голова Донецької обласної організації ВО «Свобода» Марія Чашка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: