fbpx
Сьогодні
Фото 22:03 28 Гру 2018

"Крок до мрії" та "Мексика": у селах Донеччини відкрили два нові молодіжні центри

У Мар'їнському районі Донецької області відкрили два молодіжні центри у селах Новомихайлівка та Максимільянівка.

Про це повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької військово-цивільної облдержадміністрації.

«У Мар'їнському районі відкрили молодіжні центри «Крок до мрії» у Новомихайлівці та «Мексика» у Максимільянівці», — йдеться у повідомленні.

Зазначено, що для створення кожного центру з обласного бюджету було спрямовано 500 тис. грн, ще по 500 тис. грн на придбання необхідного обладнання виділено з районного бюджету. Загалом протягом двох років у районі відкрито чотири молодіжні центри.

Голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць зазначив, що створення молодіжних центрів свідчить про відновлення мирного життя у районі, який наближений до лінії розмежування.

«Тішуся, що молодіжні центри відкриваються там, де ще два роки тому лунали вибухи (до слова, будівля у Новомихайлівці, де нині відкрито центр, у 2015-му була пошкоджена ворожою артилерією). Тепер вона відновлена і упорядкована», — заявив очільник області.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: